2012. november 10., szombat

Reklám ...

Sziasztok!
Gondoltam, amíg a szavazások zajlanak, addig is teszek fel valamit. Így hát eljött a reklám ideje xD
Úgy gondoltam bemutatom azoknak, a többi blogjaimat, akik nem ismerik őket és esetleg kedvet adhatok nekik, hogy szabad idejük akadván bekukkantsanak a történeteimre.

 
Úgy járja, hogy az első blogommal kezdjem. És ez nem más, mint A Kígyó, a Főnix és az Oroszlán.
Ez volt az a blog, amit leges legelőször nyitottam. De ami még érdekesebb, hogy még mindig folytatom. Két „könyvből” tevődik össze, melyek idáig összesen 74 fejezettel rendelkeznek. El kell ismernem, az eleje még eléggé szárnypróbálgatás volt és a későbbiekben szándékomban áll az elejét újra írni. A történet J.K Rowling Harry Potter könyvsorozatának fanfice … Lily és James párosítású. A történetben központi szerepet kapnak a Roxfort alapítói és Lily személyisége is eléggé más, mint ahogy sokan elképzelik a jó Lily Evanst. Az első könyvben jutnak igazán szerephez az alapítók, a tőlük származó mágia és Voldemort is. Természetesen a romantikus szál is szépen kacskaringózik, az egész történeten keresztül. Bonyodalmakkal és izgalommal megspékelve.

Tudod, ha az ember sok mindent megélt, tudja, hogy mikor mi a jó és mi a rossz, mit kell tennie, hogy másoknak jó legyen vagy éppen rossz. És én már elég sok mindent megéltem. 
/by:me/
 

A másik blogom a The Inscrutable Girl. Stephenie Meyer Twilight saga fanfiction. Bonyolult, sok titokkal, cselekménnyel, szereplővel és igen, politikai alakulásokkal. Mindenkinek ajánlom, akik szeretik a Volturit, ugyanis jelentős szerepük van a történetben. A legutóbbi fejezet a 44-ik fejezet volt, de még van sütnivalóm a történetben. Már csak magamból kiindulva Edward-Bella párosítású, viszont egyenlőre a szerelem kevesebb helyet kap, mint mondjuk a bonyodalmak és a titkok, de ami késik, az nem múlik....
 
Úgy ragyogsz mint a gyémánt, amelyet jó erősen simára csiszoltak, tele fájdalommal és szenvedéssel. Még a gyémántkészítők sem tudhatják milyen csodát adnak ki kezeik közül, egy gyönyörűen csillogó ékkövet, amely értékétől eltekintve is jelentős. Már csak belegondolni is furcsa, hogy az apró kis kő mennyire kemény és törhetetlen, mint te.”
/by:me/


És a legújabb blogom a Secrets of Edward and Bella. Szintén Edward-Bella párosítású blog. Jóval több helyet kap benne a szerelem, és a testi vágy is. Ezen úton módon szeretnék mindenkit megnyugtatok, hogy az elején Edward-Tanya párosítással induló történettől nem kell megijedni. Ez a történet nem ígérkezik olyan hosszúnak, sőt, kifejezetten csak olyan 20-30 fejezet körülinek gondolom, egyenlőre, aztán meglátjuk mi lesz belőle ...

 
Te vagy az egyetlen. Az egyetlen, aki megért. Az egyetlen, aki látta, milyen voltam. Soha nem tudnám elmagyarázni senkinek … te vagy az egyetlen. Az egyetlen, akinek beszélhetek erről...”
/Richelle Mead Vámpírakadémia VI./


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése